ForumPå fritida / Utestengt fra laget!
 • Utestengt fra laget!

  Startet av •Anonym•  4 år siden

  Hei.
  Jeg har nylig begynt å interessere meg for sporten fotball og hadde tenkt å starte på laget til skolen min. Jeg har ikke gått på fotball før, men jeg er ikke den verste i verden heller. Her om dagen var jeg på «prøvetrening» for å sjekke om jeg likte det eller ikke. Jeg dro med en av vennene mine og spilte med håndball laget for de er mer på vårt nivå.
  På selve fotball laget har jeg en del venner og de sa neste dag på skolen at trenerne sa at vi ikke fikk starte. De mente nemmelig at vi ikke hadde egenskapene til å starte og dette syntes jeg er veldig rart for er ikke fotball en sport for alle.
  Så nå lurer jeg på om noen av dere har noen tips til hva jeg kan gjøre for å klage til klubben eller hva jeg generelt kan gjøre.
  Hilsen fortvilt 14 år gammel jente

 • Anonymjente2005 3 år siden #1

  Jeg synes du burde snakke med en voksen du stoler på, jeg har ikke så masse erfaring med dette. Og en voksen har også muligheten til å forandre dette! Håper dette løser seg 😘
  Hilsen Octobergirl ❤️

 • THAAS02 3 år siden #2

  Eller så kan du ta kontakt med styreleder for idrettslaget, og høre om det virkelig er høye krav for å komme inn. Har gått på fotball selv i snart fem år, og har aldri opplev at noen ikke får være med. Trenerne vil som oftest ha med flest spillere for å holde laget oppe.