ForumPå fritida / Pappa.
 • Pappa.

  Startet av anonym1344  2 år siden

  Jeg er annen hver uke hos mamma og pappa.. eller nå i det siste har jeg bare vært hos pappa en uke i månedten.. det er fordi hos pappa har vi det veldig rotete i huset, skittent og styggt, han vet det ikke selv. Altså jeg vet at han er gutt og sånn men..Og det som er er at jeg liksom tåler ikke så mye rot, skittenhet og styggeting.
  Men hvordan skal jeg få han til og vaske?
  Jeg vasket en gang hele kjøkkenet, det gikk 30 min så var det like jævelig..
  PLIS HJELP MEG!!

 • Petrified 2 år siden #1

  Foreldrene mine er også skilt. Har samme problemstilling hos moren min, det er alltid rotete og uoversiktlig, og det hoper seg opp med rot. Mitt tips er å finne systemer på ting, hvor har du det, hvor har du det. Og alltid rydd mat og oppvask etter du har brukt det, sånn at det ikke blir stående også blir det bare mer neste gang. Snakk med faren din å si at du faktisk ikke orker å leve i rot, og det må han bare forstå.

 • Quixy Lados ett år siden #2

  Gjør som jeg:
  Jeg tar utgangspunket fra John F. Kennedys tale: ''Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country'',hvis jeg forandrer det til; '' spør ikke hva foreldrene dine kan gjøre for deg, spør hva du kan gjøre for dine foreldre'' gjør det så skal alt gå bra!

 • Soff_e 6 måneder siden #3

  Fortell dem det. Få litt orden hvis det er det dom skal til for at du trives😁👍🏼