ForumPå fritida / Hvordan kommer jeg meg ut på fest?
 • Hvordan kommer jeg meg ut på fest?

  Startet av lillemy05  3 år siden

  Jeg er en jente på 13/14 år som har lyst ut på fest, men jeg vet ikke hvor det skjer noe og da ender det bare opp med at jeg sitter hjemme og gjør ingenting hele uken og i heelgene

 • k.a.j.a 3 år siden #1

  Ikke for å bryte gleden din her, men å feste når du er 13/14 år er kanskje ikke det de fleste på din alder gjør. Jeg vet vi lever i en fucked up generation og at dey bare blir mer og mer vanlig, men det er jo så mye andre ting du kan finne på.

  Når du sier du ikke har noen ting å gjøre i både helgene og ukedagene begynner jeg å stusse litt. Det er ikke sånn at ting faller ned i henda på ræ, du må opp fra sofaen og ringe en venn eller to. At du tenker på fest allerde nå, er kanskje litt skremmende spørr du meg, men samtidig så har jeg en stor forståelse for det.

  Fester skjer over alt, men sjeldent i uke dagene. Om du har planer om å gå ut for å "sjekke hvor det skjer" anbefaler jeg deg i å droppe det, for du må passe på deg selv.

 • hvormange 3 år siden #2

  Husk at om vennene dine legger ut bilder fra fest er det ikke alltid slik det er. De ønsker kanskje å virke kule. det å dra på fest for en som er 13 er ikke normalt.

  Normalt begynner festingen i 10.klasse eller i starten av videregående... så ingen vits i å stresse :)

  Hilsen J02