ForumPå fritida / Har aldri vært i syden
 • Har aldri vært i syden

  Startet av THAAS02  3 år siden

  Hei, jente på 16 år her! Jeg og familien min har aldri vært i Syden, noe jeg synes er dritflaut. Familien har hytte og båt, men det er ikke det samme som å dra til et annet land. Når andre spør, pleier jeg ofte å ljuge bare for å ikke virke uttafor. Har noen andre samme følelse eller opplevelse??

 • k.a.j.a 3 år siden #1

  Hei jente 16 år!!<3
  Jeg kjenner meg ikke igjen din situasjon men jeg både vet om og er venn med mange som "har det sånn som deg".

  Jeg skjønner faktisk veldig godt jeg, at du lyver for å ikke virke utenfor, for nå til dags fremstås det som normalt som at ALLE har vært i syden, og sånn er det overhodet ikke. Vi lever i en litt fucka verden, og det er så lite som skal til for å bli stempla som den fattige, den stakkarslige eller den som ikke tørr å reise hjemmen i fra.

  ASSA herreguuuud, syden er ikke den mest optimale ferieturen, og jeg tror faktisk at det er en del som misunner det herlige sjølivet med båt og hytte, det gjør i hvertfall jeg. Det trenger ikke handle om at man har dårlig råd heller for sydenturer er heller ikke noe bra for miljøet i det hel tatt, så der leder du veldig! HEIA DEG!!
  Prøv å tenk litt positivt på det selvom jeg skjønner det er litt vanskelig. Du skal i hvertfall vite at jeg heier kjempe mye på deg<3

 • MonkeyA 3 år siden #2

  Syden er ikke så gøy. Ikke vær flau, folk vet hvor dyrt båt og hytte er og at du ikke er utafor. Tenk hvis en jente kom og sa at hun ikke hadde båt eller hytte, hadde du brydd deg veldig? Nei.