ForumPå fritida / Fritida hele livet mitt
  • Fritida hele livet mitt

    Startet av Anime fan  ett år siden

    Jeg var veldig mye alene og ensom i barnehagen. Jeg hadde venner, men de gikk i andre barnehager. Jeg husker en gang på 5 års bursdagen min da jeg gikk hjem med faren og storebroren min. Det var litt uforventet for meg å se en hau av gjester sitte ved bordet. Jeg lekte med tog, dukker og biler når jeg var liten.

    Jeg fikk min første mobil i første klasse, det var en Nokia. Jeg var så stolt av å ha en mobil, men jeg ante ikke hvordan man tekstet på en Nokia, derfor ringte jeg bare folk. Jeg likte fortsatt tog, biler og dukker i første klasse.

    Nå i femte klasse så er jeg i rommet mitt nesten hele tiden. Jeg så på anime for min første gang i tredje eller andre klasse, det var Pokémon. Jeg begynte å se på anime igjen i femte klasse og jeg har blitt litt avhengig av det. Jeg liker å skrive historier/fortellinger og snakke med folk på engelsk. Jeg hatet engelsk når jeg var liten, men nå har det blitt en stor ting for meg. «Jeg kan faktisk bli en forfatter» er noe jeg tenker veldig ofte. Jeg leser Manga, det er de eneste bøkene jeg liker. Jeg elsker BL, Yaoi og Yuri, men alt annet fungerer også.