ForumPå fritida / Er jeg for gammel for ballett?
 • Er jeg for gammel for ballett?

  Startet av Kanduhjelpemeg?  3 år siden

  Hei, jeg er en 13 snart 14 år gammel jente som aldri har gått på noen form for dans. Jeg har lyst, men føler at jeg er for gammel til å starte nå, og at ballett er en type dans for små barn. Der jeg bor er det heller ikke så mange tilbud for ballet eller dans generelt, så jeg er redd for at jeg må være med de små viss jeg starter nå. Hva kan jeg gjøre?

 • Dårlige_dager 3 år siden #1

  Det går sikkert fint. Som ballett danser selv så tror jeg du kanskje må starte med de som er ett år yngre men det går sikkert bra. Kanskje du kan få en av dine foresatte til å sende en mail og høre med noen av dansestudioene?

 • Livetmitterfakka 2 år siden #2

  Jeg har trua på deg om du jobber hardt, du må kanskje trene med de som er yngre først men NPR man er litt eldre kan man raskt ta igjen de yngre. Bare ikke forvent at du kan begynne med tåspiss med det første, de fleste har jobbet flere år før de kunne begynne med det :)

 • Libertalia 2 år siden #3

  Heisan! 🌞 Nei du er ikke for gammel!! Jeg er nettopp blitt 14 år, og jeg begynte på ballett i høst. Det var tilbud for nybegynnere, da. Men uansett! Du kan jo sende en mail til de som har tilbudet i nærheten. Jeg har sendt massevis av mailer hit og dit. Håper du begynner og trives, det er kjempegøy!! 🤩💃

 • Gunilla 2 år siden #4

  Du kan kanskje skrive om hvordan det var å leve på ulike århundrer, f.eks: 18hunderetallet, 30- tallet, 90-tallet?

  Kanskje ulike karakterer?

 • CattieKatt06 ett år siden #5

  HAHA! Absolutt IKKE! Det er ikkje for sent, og du er vertfall ikke for gammel! Hvis du jobber hardt og liker det du driver med, klarer du sikkert å komme langt på kort tid. Heia!