ForumPå fritida / Første kyss...
 • Første kyss...

  Startet av Veroniccah  8 år siden

  Heisann! Jeg vil gjerne dele mitt første kyss med dere.

  Jeg hadde jo ikke kyssa noen gutt/jente på munnen før, så jeg var dritnervøs. Jeg likte han veldig godt, og syns han var litt spesiell. Vi dro på kino, holdt hender, spiste mat, klemte litt, osv. Plutselig så reiser han seg opp fra benken vi sitter på, og sier at han føler seg litt dum. Og jeg ville hele den kvelden at han skulle kysse meg. Så spør jeg hva han mener, for han var jo slettes ikke dum (syntes jeg)... Men så sier han at det får vise seg ved tiden, når han tørr. Jeg skjønte jo hva han mente. Enten, så ville han kysse meg, eller så ville han bli sammen med meg. Jeg spilte dum, og fikk han tilslutt til å si det jeg ville høre. Jeg sa at når han har sagt "A" må han si "B" også.

  Plutselig mens vi står å klemmer, sier han at han vil kysse meg. Jeg ble jo selvfølgelig glad. Men så kom nervene og TANKENE! Jeg hadde jo aldri kyssa før, så HVORDAN gjør man dette?.... Jeg trodde jeg skulle besvime eller stikke av i det tidspunktet, for jeg hadde ikkenoe erfaring! Men så plutselig står vi der og kysser. Det var en rar opplevelse, for jeg hater egentlig å dele spytt med folk osv. Men dette var noe annet. Han begynte rett på tungekyssing! Jeg tenkte og tenkte, mens vi sto der. Jeg latet som om jeg hadde kyssa før, så jeg herma etter han og det han gjorde "i munnen".

  Det var hælig. Han var god til det.. Jeg tenkte at jeg virka som en amatør. Men det var ubeskrivelig. Tunga hans var myk og god. Han kunne det der.. Selvfølgelig varierer dette fra person til person.

  Når vi var sånn omsider ferdig med det der, så kom bussen min, og jeg måtte dra hjem. På bussen så gråt jeg. Jeg måtte jo forlate han.. Men så kommer jeg hjem, og det viser seg at han begynner å kutte interessen. Han kyssa meg ikke dagen etterpå, da vi møttes. Det gjorde at jeg ble litt skuffa, og aner ikke hvordan jeg skal takle dette. Men det får da være min sak.

  Dette var da min historie om hvordan jeg takla det første kysset mitt! ^^

  - Jente 163

 • Annekg 8 år siden #1

  Åh, så herlig!

 • Loveyou20 8 år siden #2

  heldig;)

 • amai-chan123 7 år siden #3

  Søtt:)))

 • annie coyo 6 år siden #4

  Heldi gris!!!!!!

 • anonymguttpå11 6 år siden #5

  får en koselig historiet

 • PizzaQueen 3 år siden #6

  Ahhhhh. Sååå sjaluuu. Har selv aldri kysset noen før, men dette hørtes herlig ut! <3 :)

 • Jenta05 ett år siden #7

  Bra historie!!!!

  Klapp fra meg!!👏👏👏

 • Anonymjente2005 11 måneder siden #8

  Du er kjempeheldig hadde gjerne vært deg!