ForumDet kreative hjørnet / hør på meg! historien min!
 • hør på meg! historien min!

  Startet av deppajente01  6 måneder siden

  jeg er ikke som de andre! jeg sitter her og angsten min slår meg så hardt. folk mener jeg er stille,vakker og rar men det folk ikke vet er at fortiden min er mørk. jeg er stille fordi jeg vil ikke snakke! jeg vil skrike men jeg velger å være stille. jeg er stille fordi det er den enste muligheten jeg har til å overlevde dette jævla samfunnet!

  min historie:

  i 3 klasse starter en ny jente i klassen og hun snakker rart og de andre snakker dritt om henne og jeg sier vi må gi henne en sjanse og de gjorde det. neste dag så snur den nye jenta alle mot meg! jeg var bare snill og det gjorde at livet ble et helvete synes du dette er ok?

  etter dette så ble jeg mobbet med ord og jeg ble slått! folk kasta gammel mat på meg, de kasta steiner på meg, noen brakk beinet mitt, jeg ble kalt hore i 3 klasse, jeg fikk ikke lov å være med på leken fordi jeg var en hore, de låste meg inne på doen, og knust allerede i 3 klasse!

  samtidig som dette skjedde, så ble jeg mobbet av læreren min! hun sa at jeg var dum og stygg, hun sa at jeg vil aldri ville klare meg, hun sa jeg fortjente å bli mobbet og det verste var at hun fortalte meg at jeg hadde ingen fremtid fordi jeg er et null! jeg var ikke trygg noen steder og jeg føler meg ennå utrygg på skolen! jeg kunne ikke forstår hav som er så galt med meg! jeg følte meg som en skam for familien min.

  vis jeg skulle fortelle om alt som skjedde så hadde jeg skrevet til i morgen. jeg husker veldig godt at alle i klassen skrev under på at de ville at jeg skulle ta livet mitt så sendte de det brevet i posten! jeg kan ennå føler smerten! jeg kan ikke snakke om dette uten å brekke sammen!

  i 7 klasse begynner jeg på ny skole jeg får nye venner. så begynner jeg i 8 klasse og jeg mister de vennene jeg hadde og jeg er alene igjen men jeg var vant til det så det gikk fint. jeg følte at jeg fortjente det siden jeg er stygg liten hore som jeg hørt hele barneskolen! jeg fortjente ingen lykke. i 9 klasse får jeg nye venner igjen men i slutten av 9 klasse mister jeg de og nå var jeg venneløs igjen.

  samtidig som jeg ikke har noen venner så blir jeg sekulet trakassert av guttene i klassen min og de sender meg porno sider og tar med på rompa uten at jeg vil det. jeg har hatt det sånn siden 8 klasse og jeg følte meg som en stor skam! har du noen gang følt det? de sa at de kunne gjøre hva de ville med kroppen min siden jeg var en hore og de sa til meg at ingen vil ha meg uansett hva! jeg kan ikke forklare smerten jeg hadde fordi i 9 klasse sluttet jeg å føle ting fordi jeg var helt ferdig.

  sommeren før 10 klasse så får jeg et sammenbrudd og prøver å ta livet mitt! men jeg blir stoppa. jeg kan nesten ikke huske noe. hele livet mitt var fucka! det eneste jeg ville var å dø! jeg følte at jeg hadde ingen fremtid! jeg grierer ikke engang å snakke om den sommer fordi jeg hadde så mye smerter.

  nå går jeg i 10 klasse! det er halvt år siden det skjedde. jeg har bytta klasse fra de guttene og jentene som mobba meg og seksuell trakasserte meg. jeg har fått mange venner, jeg har en kjæreste, jeg får mye bedre karakter og jeg har endelig fått meg det livet jeg har ønsket meg! men tror du jeg har fint nå?

  jeg har blitt seksuell trakassert, mobba i ca 6 år, blitt mobbet av læreren min, blitt nettmobb 3 ganger, blitt slått tusen ganger på skolen og selvom dette er over betyr det ikke at det går bra med meg. hele grunnskolen har vært en helvete for meg! jeg har angst, sosial angst, traumer, panikk angst, deprimert og anfall.

  jeg må gå til bup 2 ganger hver uke. jeg er veldig redd for å bli en taper igjen og jeg er veldig redd for å miste alt jeg har nå! jeg har veldig mye traumer og det er helt jævlig! det er ingen som forstår dette! jeg kan ikke se meg selv i speilet uten å brekke sammen! jeg kan ikke forklare meg det er helt jævlig å være meg!

  dette er min historie, hvis noen av dere har opplevd noen som dette pliss skriv trenger at noen skriver noe fordi da føler jeg meg ikke så alene når det angår å opplevd sånne ting, pliss deal med meg! jeg vet ikke hva jeg skal gjøre lenger! jeg vil ta livet mitt, trenger å vite at jeg er ikke er alene. takk for at du leste dette takk!

  hilsen deppa jente.
 • Den anonyme 6 måneder siden #1

  Jeg har opplevd mye av dette, du er ikke alene. ❤️

 • gitar123 5 måneder siden #2

  når noe som dette skjer pleier jeg å lage et bilde på tankene mine. prøv å male eller tegne det du tenker i hodet, for da blir det mer oversiktlig. etterpå krøller du det sammen og kaster det. så lager du en tegning av noe av det som er positivt i livet ditt. dette beholder du. jeg syntes dette hjelper fordi i hodet blir det veldig surrete, og alle tanker brekker deg.

 • katteelsker101 4 måneder siden #3

  ikke tenk sånn, kanskje jeg ikke har hatt ett like dårlig liv som deg men jeg forstår deg veldig. jeg har vært deprimert for vekten min før, ble mobba av broren min, han slo meg og kalte meg fet og andre stygge ting som kuksopp, jeg hatet han, føler fortsatt hat for han men viser det ikke. en gang var vi hjemme alene og han slo meg fordi vi kverulerte, jeg hadde hatt nok, så jeg sa at jeg skulle ta livet mitt og løp ned til kjøkkenet, tok en kniv og heiv den hardt i bakken. Han kom stormene ned og så mag på knærne jeg gråt som bare det, jeg husker vært eneste sekund. Han kom bort til meg å så unnskyld men jeg slo han i ansiktet og dytta han vekk, men så ble han sur igjen og bare slo meg mer.
  er i 7.klasse og elsker meg sølv.
  hilsen //katteelsker191//