ForumÅpent tema / Vår Klesstil.
 • Vår Klesstil.

  Startet av Tvillingbror og Tvillingsøster  ett år siden

  Hei vi 2 er en gutt og ei jente på 16 år. Vi er bror og søster, tvillinger og bestevenner. Vi 2 er og har aldri vært opptatte av mote, men vi 2 har samme klesstil. Vi har hatt den samme klesstilen sia vi 2 var 7 år gamle, vi er fornøyde med den stilen og vi 2 vil ikke forandre klesstilen vår. Vi 2 går alltid med Kløvergrønne T-Skjorter og Mørkeblå Jeans. Hilsen Tvillingbror og Tvillingsøster på 16 år. Som er Bestevenner.

 • Hihihih ett år siden #1

  Kult! Jeg går nesten alltid med blå/svarte/lyseblå/mørkeblå jeans. Jeg går som oftest med hettegenser i mange forskjellige farger (unntatt veldig intense farger». Helst korte. Hvis jeg ikke går med hettegenser, så går jeg med t-skjorter som er veldig tett inntil kroppen (svarte og hvite).

  Jeg har lyst til å forandre stilen min, men er litt redd for å gjøre det. Vet ikke hva andre kommer til å synes. Har lyst til å bruke millitær hettegensere/gensere/t-skjorter, kule belter, mer fargede ting enn bare svart, blå, grå og hvit. Jeg vil begynne å bruke mer gensere uten hette, helst turtleneck, og jeg vil bare gjøre klesstilen min finere og kulere.
  Burde jeg gjøre det? Er så SYYYKT redd for hva andre kommer til å si og tenke om meg...

 • Tvillingbror og Tvillingsøster ett år siden #2

  Hei vi 2 er en gutt og ei jente på 16 år. Vi er bror og søster, tvillinger og bestevenner. Vi 2 blei ofte mobba på barneskolen og på ungdomsskolen, fordi vi to bare gikk med kløvergrønne t-skjorter og mørkeblå jeans. Men vi 2 brydde oss ikke om det, fordi vi 2 liker å gå i våre t-skjorter og jeans. Og ingen andre skal få nekte oss det, eller si at vi 2 skal kle oss annerledes. Så hvis du vil forandre stilen din, så er det opp til deg, vårt råd til deg er, kle deg nett som du sjøl vil, og drit i hva alle andre mener om det. Du veit sjøl hva du liker å gå kledd i, og ingen andre har noe som helst med hvordan du går kledd. Det er bare du som bestemmer hvordan du vil kle deg. Hilsen Tvillingbror og Tvillingsøster på 16 år. Som er Bestevenner.