ForumÅpent tema / Vil gjerne få meg en brevvenn
 • Vil gjerne få meg en brevvenn

  Startet av Meg  9 måneder siden

  Hei
  Tittelen sier vel det meste. Jeg har lyst på en brevvenn. Noen som har noen tips om nettsider der jeg kan få meg en?
  PS: Du er perfekt!

 • 2006Jente 9 måneder siden #1

  Vil også ha en brevvenn eller en nettvenn. Hvordan får man det, skjønner ikke?!

 • Anonymjente2005 9 måneder siden #2

  Hei Ludde! Har også lyst å ha brevvenn. Viss du er 12 og oppover vil jeg gjerne være brevvenn med deg.
  Hilsen Octobergirl ❤️

 • Anonymjente2005 9 måneder siden #3

  P. S. Er 13 selv, og jente

 • Meg 9 måneder siden #4

  Hei Octobergirl
  Jeg er også en jente på 13 år og vil veldig gjerne være brevennen din. Men problemet er at jeg ikke kan gi så mye personlig informasjon og adressen min er ganske personlig, så vi kan ikke få kontakt på andre steder enn her. Hvis du har en løsning på dette blir jeg veldig glad.
  Hilsen meg❤

 • Anonymjente2005 9 måneder siden #5

  Hei Ludde! Jeg har en løsning på dette men disse folkene som godkjenner innlegg godkjente ikke løsningen☹️ Di sa at vi kunne snakke her
  Hilsen Octobergirl ❤️

 • Meg 9 måneder siden #6

  Hei Octobergirl! Det var dumt:( Jeg kommer ikke på noen løsning på problemet vårt, men jeg skal tenke på det og så om jeg kommer på en løsning. Imens kan vi kanskje snakke her hvis det ikke blir tungvint for deg.
  Hilsen Ludde❤

 • Anonymjente2005 9 måneder siden #7

  Hei Ludde!
  Jeg tror at vi bare kommer til å klare å snakke her☹️ Dette er fordi at folk på korspåhalsen vil ikke at vi skal ha kontakt på andre plasser enn her, pga tryggheten vår. Det skjønner jeg, det kan jo være at en av oss ikke er den som vi utigir oss for! Jeg tror ikke at du er det, og vet at jeg ikke er det. Men disse folkene kan jo ikke være sikre på dette! Vi har heller ikke lov å gi fra oss personlig informasjon her, men vi kan jo fortsatt fortelle ting som har skjedd, på skolen, hjemme eller en annen plass. Jeg har for eksempel nettopp flytta. Jeg har 2 katter, og den ene har nå komt seg ut! Det er ikke bra. Katten vet jo ikke at dette er det nye hjemmet hans! Så det kan være at vi finner han igjen, eller kanskje ikke. Håper at det går fint at vi snakker her.
  Hilsen Octobergirl ❤️

 • Anonymjente2005 9 måneder siden #8

  P. S. Løsningen min var at vi kunne begge lage en ny bruker på Snapchat og så snakke der, og se om vi stoler nok på hverandre til å gi hverandre adressene våre. Desverre ble ikke det godkjent. Bare sa dette i tilfelle du lurte😘

 • Meg 9 måneder siden #9

  Hei Octobergirl!
  Jeg skjønner også at vi ikke får lov til å ta kontakt, men det er kjipt.

  Jeg har ingen dyr, men har lyst på en katt. Vi kan ikke få det fordi pappa er allergisk mot katter. Det har egentlig ikke skjedd så mye spesielt i det siste så jeg har ikke så mye å fortelle. Men jeg kan stille deg keon spørsmål. Hvilken mobil har du? Jeg har Samsung S8. Hva er din favoritt mat. Min er taco og sushi.
  Hilsen Ludde❤

 • Anonymjente2005 8 måneder siden #10

  Hei Ludde!
  Så dumt at faren din er allergisk mot katter! Min Telefon er en Android, og favorittmaten min er sånn Taco ut av ovnen og lasagne. Jeg har også noen spørsmål. Hvilken Klasse går du i? Jeg går i 8. Hva gjør du på fritiden din? Jeg spiller volleyball 🏐 ❤️

 • Anonymjente2005 8 måneder siden #11

  Hilsen Octobergirl ❤️

 • Meg 8 måneder siden #12

  Hei Octobergirl!
  Jeg går i 7. klasse. Jeg får på karate, piano og kor, men koret skal kanskje legges ned fordi vi er for få som er med:( Noen spørsmål: Hvor lenge har du gått på volleyball? Liker du å lese? Jeg elsker det! Liker du lærerens dine?

  Jeg har en liten ting å fortelle. På skolen skal vi ha talentshow og jeg skal være med å spille piano. Ikke noe stort men der er gøy å fortelle.
  Hilsen Ludde❤

 • Anonymjente2005 8 måneder siden #13

  Hei Ludde!
  Jeg har gått på volleyball siden 3. klasse. Og ja, jeg er faktisk veldig glad i å lese. Hvilken sjanger liker du best? Jeg liker best fantasy. Er også glad i romanse. Jeg liker du fleste lærerene mine, men på barneskolen var det veldig mange jeg ikke likte😂 Og vi skal også ha talentshow på skolen. Jeg vet det er litt rart og veldig tilfeldig men jeg skal også spille piano😂 Hva skal du spille? Jeg skal spille This is Berk. Og det å spille framfor et publikum er kanskje ikke så stort for publikum, men for deg kan det være det! Det er det for meg:)
  Hilsen Octobergirl ❤️.

 • Meg 8 måneder siden #14

  Hei Octobergirl!
  For et rart sammentreff! Jeg spilte Til Elise på konkurransen, men jeg vant ikke. Jeg er egentlig ikke så skuffet. Det å spille for et publikum er ganske stort for meg også. Jeg liker fantasy best. Vi er egentlig ganske like. Det er litt rart! Har du noen søsken? Jeg har to storesøstre. Det er litt kjipt:(
  Hilsen Ludde❤

 • Anonymjente2005 7 måneder siden #15

  Hei Ludde!
  Sorry for at jeg svarer så sent! Det har skjedd mye på skolen i det siste, tentamen og sånt. Jeg har to småsøsken, en lillesøster på 9 og en bror på snart 12. Det er litt kjipt det og😂 Personlig har jeg alltid ønsket meg en storesøster. En som liksom kan passe på meg når jeg trenger det, gi meg tips om ting jeg fortsatt må oppleve men hun allerede har opplevd og sånt. Det kan være litt vanskelig å alltid være den første, alltid oppleve noe nytt helt alene liksom, uten at noen med erfaring kan fortelle deg litt om det. Men på den andre siden gjør jo det det ekstra spennende! Jeg vet ikke om du vil si fornavnet ditt, og jeg vil ikke presse deg til å si det. Men fordi jeg liker å ha navn når jeg tenker på personer, så kanskje du kunne sagt et navn du godt kunne hatt? Liksom et navn du gjerne vil ha, eller syns er veldig fint? Jeg har et, Astrid. Det er et kjempefint navn! Det er ikke det egentlige navnet mitt, men det er i hvert fall noe! Hat du kjæledyr? Jeg har to katter, di er kjempefine, veldig søte og dritkosete!

  Hilsen Octobergirl ❤️