ForumÅpent tema / Tvillinger og bestevenner
 • Tvillinger og bestevenner

  Startet av Ciaran & Ciara Cassidy  ett år siden

  Hei vi er en gutt og en jente på 15 år, vi er bror og søster tvillinger og bestevenner. Vi har vert bestevenner hele livet, og vi kommer til og være bestevenner for alltid. Vi har ingen andre venner enn hverandre, fordi vi har blitt mobba helt siden vi gikk i førsteklasse. Vi sa fra til rektor og lærerne at vi ble mobba, men de tok oss ikke på alvor. Foreldrene våre har aldri tid til oss, så vi føler at vi bare har hverandre. Vi er veldig nære og veldig glade i hverandre. Vi kan snakke om alt og dele alle hemmeligheter, selv om vi er gutt og jente. Vi støtter og forsvarer hverandre alltid, og vi henger støtt sammen som erteris. Vi trøster hverandre alltid når vi er lei oss, og vi er alltid der for hverandre. Vi viser hverandre alltid veldig god omsorg. Vi sier høyt til hverandre at vi er glade i hverandre, flere ganger for dagen. Og vi klemmer hverandre flere ganger for dagen også. Vi krangler aldri med hverandre, og vi sladrer aldri på hverandre heller. Vi har et nært og fint tvillingbånd, selv om vi er bror og søster. Og det er det ikke alle tvillinger som har, ikke sant? Hilsen tvillingbror og tvillingsøster på 15 år som er bestevenner.

 • PppppppppP ett år siden #1

  Vet ikke, men synes det er kjempebra at dere har dette samholdet ❤️ det er mer enn mange andre har..

 • Ciaran & Ciara Cassidy ett år siden #2

  Tusen takk for de fine ordene du skreiv til oss. Det varmer hjertene våre og høre det. Og det gjør godt for oss og vite, at det fins noen der ute som bryr seg.

 • EnAnonymJente ett år siden #3

  Dere er heldige som har noen dere kan dele alt med!❤❤

 • Ciaran & Ciara Cassidy ett år siden #4

  Ja vi betyr veldig mye for hverandre. Og det sier og viser vi hverandre hver eneste dag.

 • Annonym2432 ett år siden #5

  Hei eg har ei tvillingsøster syntes det er vanskelig med beste venner og sånt har lenge hatt ein beste venn som eg kunne snakke med om alt men no i det siste har han begynt og vere ein del med søstra mi og snakke med ho så no tør eg ikkje snakke med han om sånne ting i frykt om at han sier det videre kva skal eg gjøre?

 • Tvillingbror og Tvillingsøster 11 måneder siden #6

  Hei!! Vi 2 er en gutt og ei jente på 15 og et halvt år, vi er bror og søster tvillinger og bestevenner. Vi 2 har aldri hatt noen andre venner enn hverandre. Og det er vi 2 fornøyde med. Hilsen Tvillingbror og Tvillingsøster på 15 og et halvt år, som er Bestevenner.