ForumÅpent tema / Mobilavhengighet eller noe mer?
 • Mobilavhengighet eller noe mer?

  Startet av Em01  7 måneder siden

  Hei, jeg lurer på noe... Er det vanlig av å bli veldig lei seg, sur og på gråten over at min mor/storesøster tar mobilen min? Hver gang de gjør det, er det en form en punishment over at jeg ikke gjorde det jeg skulle gjøre, ikke hørte etter e.l. Når de tar mobilen fram meg så føler jeg som om de tar noe livsviktig fra meg. Jeg ber om tilgivelse eller en annen straff, bare at de ikke tar mobilen min fra meg. Det høres ikke så vanlig ut så betyr det at jeg er gal på etter eller annet vis?? Jeg bare skjønner ikke as. Jeg blir irritert på meg selv, fordi jeg ikke skjønner selv hvorfor jeg blir sånn. De spør meg hvorfor jeg gråter av de tar den fra meg, det eneste jeg kan si er at jeg ikke vet selv, men i hodet mitt så kommer svaret: «Mobilen er det eneste du har». Så jeg har begynt å tro det og etter hvert som tiden går så gir det mer mening.
  Håper noen kan hjelpe meg, ‘cause I’m freaking clueless.
  - Emerald

 • Jenta05 7 måneder siden #1

  Hei :)

  Jeg har det også sånn. Jeg tror kansje jeg er litt mobilsyk, men hovedsakelig er det pga. Musikken...

  Mobilen min er det eneste aparatet jeg har til å spille musikk. (Bortsett fra en stor radio, men den kan jeg ikke flytte inn på rommet mitt. :/ ) Musikk betyr alt for meg. Det har hjulpet meg gjennom tykt og tynnt, og jeg elsker musikk så høyt.

  Hva er det du trenger mobilen din til? Kansje du har litt den samme grunnen ;)

  Glad for å hjelpe, håper på svar :)
  ~jenta deres 05

 • Em01 6 måneder siden #2

  Nei helt ærlig Jenta05 så har jeg ikke peiling. Rett og slett. Det kan være noe med at jeg gjør alt på mobilen. Musikk, sosiale medier, tekste, se på serier og filmer osv. Jeg tror jeg tenker sånn at de tar den, åpner opp mobilen og ser alt som ligger der. Og at jeg aldri kommer til å få den tilbake etter at den blir tatt fra meg. En gang hadde jeg den ikke i to dager. Jeg følte jeg kjedet meg veldig. Jeg var veldig umotivert de to dagene. De brukte mobilen min som lokkemat for at jeg skulle gjøre ting hjemme. Det neste jeg kommer til å si nå får meg til å føle meg som om jeg er gal: noen ganger tenker jeg på at jeg må passe på mobilen som om det er et lite barn. Ok kanskje ikke et barn akkurat. Jeg føler jeg må beskytte den. Når vennene mine vil se på bilder, søke opp ting opp på mobilen min, spille spill osv. så lar jeg dem ikke bruke den.