ForumÅpent tema / Livet er kjipt og jeg vil rømme hjemmefra! Hjelp meg!
 • Livet er kjipt og jeg vil rømme hjemmefra! Hjelp meg!

  Startet av VoltronFan612  ett år siden

  Jeg er snart 13 år og føler meg ubrukelig og verdiløs. Jeg føler at alle er sure på meg fordi jeg ikke er like sosial som alle andre er. Jeg sliter med psykisk helse som ingen andre enn brødrene mine vet om. Pappa bruker stoff og de andre i familien min (bortsett fra brødrene mine) er alltid så sure på meg. Jeg liker ikke livet her og vurderer å rømme hjemmefra for å få det bedre. Jeg går rundt med selvmordstanker og har vært i nærheten av å gjøre det flere ganger. Ingen vet om akkurat dette. Jeg føler meg fanget i min egen kropp fordi jeg ikke vet om jeg er jente (som jeg er født) eller om jeg er født i feil kropp og er en gutt. Jeg føler meg fanget i verden og klarer ikke å fokusere på noe. Jeg har ingen andre enn brødrene mine til å støtte meg i livet. Siden jeg sliter med psykisk helse så føler jeg meg fanget i kroppen min og tankene mine. Setter STOR pris på svar.

  Hilsen jente snart 13

 • Tutti22 ett år siden #1

  Jeg føler meg ikke så bra jeg heller...jeg har det bare ikke bra psykisk, så jeg vil også rømme av og til... så det kjenner jeg meg igjen i... men vet ikke så mye om å være født i feil kropp og sånt, så jeg kan nok ikke hjelpe deg veldig... men det jeg vet er at du bør være deg selv, og om du ikke vet helt hvem du er kan du prøve å finne ut av det, gjør det du liker;) og kanskje du kan prøve å snakke med noen? Kanskje noen venner, eller helsesøster?

  Lykke til;) jeg tror du kommer deg gjennom det!!!

  Hilsen jente 14 år

 • Mental health strong ett år siden #2

  Hei, dette var ikke fint å lese.

  Jg syns du bør ringe barnevernet siden faren din driver med stoff, men skjønner hvis det er vanskelig. Angående født i feil kropp så trenger du ikke å skamme Deg men skjønner hvis det er vanskelig. Bruk de klærne de selv vil for er egt ingen tin som heter jente klær eller gutte klær. Sliter selv psykisk så vet hvordan det er. Jg syns du bør ta konkakt med helsesøster kanskje hun også kan ta deg til barnevernet etter ringe ditt hvis du ikke tørr. Dette klarer du og komme deg gjennom! Ikke gi opp! Stay strong! Jg er stolt av deg!