ForumÅpent tema / !!LES!! Dette skjedde med meg og her er eg nå!
 • !!LES!! Dette skjedde med meg og her er eg nå!

  Startet av The freak  4 måneder siden

  vill fortelle litt om livet mitt og noe av det som kan skje viss du ikke spiser nok mat.. For 3 veker siden besvimte eg og ble innlagt på sykehus. Der måtte eg ta mangen tester for å finne ut hva det var men di har fremdeles ikke funnet ut av det. Før var eg veeeldig kvalm og med en gang eg gikk for å finne meg mat ble eg kvalm og startet å brekke meg, så eg lot vere å spise og kunne gå flere dager uten å spise. No har det egentlig blitt verre og foreldre og lærere må gå å passe på at eg får i meg drikke og mat fordi di er redd eg skal besvime igjen, når eg besvimte låg eg bare der å rista mens øynene mine var helt kvite. I morgen skal eg til legen igjen siden eg er veldig kvalm og har måttet droppe skolen flere ganger pga kvalmhet. Eg er helt normal vekt å alle vennene mine sier eg er fin og har fin kropp og mange gutter vill bli sammen med meg.. eg persolig liker ikke at di sier det for eg syns ikke det er sant, men hver morning og kveld ser meg i speilet å sier til meg selv at eg er fin og ser bra ut, for eg tenker at viss eg sier det mange nok ganger kommer eg til å tro på det til slutt.. eg gikk selvølgelig ned mange kilo og fikk mer beinete ankler og håndledd å kragebeina mine er mye mer fremmhevet. det er sikkert mange som har det verre enn meg, men eg føler meg seriøst jævlig.. ikke kan eg spise, ikke kan eg vere med venner fordi eg føler meg syk, ikke vere på skolen (men det går halveis bra siden karakterene mine har synket sykt mye i det siste og føler veldig press på skolen) og livet mitt er bare føkka.. så SPIS folkens! Det er viktig å kroppen din trenger det for å holde seg i live! Ta deg noke frukt, smoothie, lag ostehorn eller noe anna du er glad i, men spis! For gudskyld! Du ødeleger livet ditt, og viss eg visste det var sånn eg kom til å føle meg hadde eg aldri gjort det.. så ta vare på deg selv og gi kroppen det den trenger!

  Vennene mine maser på meg at viss eg fortsetter med dette så kan eg få anoreksia osv. Eg har startet på å få det å derfor prøver eg for harde livet å få i meg mer mat.. men eg klarer det faktisk ikke. Å det er jævla lett for vennene mine å si eg skal ta meg sammen å bare spise mer. «Det er ikke så vanskelig å tygge å svelge» pleier di å si. Men jo det er faktisk det, for folk som har problemer med mat og blir kvalm bare di tenker på mat så er det vanskelig. «Never judge a book by it’s cover» hjelp di istede enn å få di til å sitte i ett hjørne om kvelden, kald og grine og kutte seg sjøl for at di ikke liker kroppen di har fått. Disse temaene her blir aldri tatt opp på skolen, men det burde det faktisk for flere folk enn tror har psykiske problemer enten heime, med seg selv, skole etc. Og voksene å foresette er med på å lage dette presset utover barn og unge.
  -
  Take care of ur self and stay strong! Du er IKKE aleine!
  -
  Sorry for skrivefeil

 • Sjenert jente(11 år) 3 måneder siden #1

  Bare si enkelt å greit til vennene dine "Det er enkelt for DERE å si det, men det er ikke enkelt for MEG fordi jeg blir kvalm bare av å tenke på mat og det gjør vondt. Så bare hold munn"

 • Lelula 3 måneder siden #2

  Utrolig bra skrevet! enig med deg, men jeg har selv en veninne med anoreksia og det er utrolig vanskelig og finne ut hva man skal si.
  Lykke til <3