ForumÅpent tema / Konspirasjoner
 • Konspirasjoner

  Startet av Milfshaker  7 måneder siden

  har noen her en syk konspirasjons teori, om hva som helst? eller bare hva de tror om for eksempel hva som skjer etter døden, hva som er i verdensrommet.. sånne ting

 • Anonym1970 7 måneder siden #1

  Hei! Jeg føler det sånn jeg også, så du er ikke alene om det🙂hva som skjer etter døden vet jeg dessverre ikke.. men lurer som oftest på det.. redd for hva som skjer etter døden men håper jo at det ikke skjer så mye etter døden😅jeg syns ikke det er sykt det du tenker på, er vanlig å ha litt tanker.
  Er det noe spesielt du tenker på ved verdensrommet siden du nevner det?

 • Mangofisk 5 måneder siden #2

  Jeg elsker konspirasjonsteorier, eller store spm som man ikke har svar på. Titanic er spennende og jeg ambefaler å søke litt på det, eller se filmen interstellar. Så mye spennende om det med tid ulike steder i verdensrommet osv. om jeg dør og kommer tilbake skal jeg si til deg hva som skjer etter døden, men til nå har jeg ikke noe svar på det ;)

 • Sagegreen25 2 måneder siden #3

  Her er noen konspirasjonsteorier:
  Hva om det er sånn at menneskene egentlig ville ha levd evig, men at oksygen er giftig og bruker sånn cirka 70 til 100 år på å drepe oss?
  Eller at det er sånn at du egentlig er hovedpersonen i en bok noen leser i et alternativt univers?
  Eller hva om du er stjernen i en tv-serie, og at alle personene du noen gang har sett bare er betalte skuespillere, og at det er skjulte kameraer overalt som tar opp livet ditt. Serien blir sendt i en alternativ verden.