ForumÅpent tema / Jeg vet ikke hva jeg gjør
 • Jeg vet ikke hva jeg gjør

  Startet av TheWeirdo  ett år siden

  Hei, jeg er 13 år og vet ikke helt hva som skjer med meg.
  for 3 år siden var jeg meg selv. jeg var glad og hadde nesten aldri noen problemer i livet. jeg bare følte meg så trygg og glad. men mye har endret seg i det siste.
  for noen få år siden fikk jeg en nettvenn. vi ble fort skikkelig close og jeg trodde h*n og jeg skulle komme til å være venner for evig. vi snakket hver dag og hadde masse til felles. etter en stund avtalte vi å møtes. siden har vi møttes et par ganger hvert år. h*n og jeg fant en sosial plattform hvor vi kunne finne andre nettvenner. vi var i flere gruppechatter sammen og det virket aldri som et problem.
  Men i det siste så har h*n vært ganske 'toxic'. vært slem mot 'meg i gruppechatter og lagt ut slemme ting rettet mot meg. h*n har også begynt å baksnakke og utestenge. jeg skjønner ikke helt hva som skjedde.

  alle svar hjelper. please.  utenfor sosiale medier og så føler jeg meg også bare som trash.
  jeg har ingen å snakke med. ikke sosial-læreren på skolen. ikke foreldrene mine. ikke vennene mine. og alle sa jeg burde snakke med helsesøsteren på skolen, for hun har jo taushetsplikt. men hun sa alikavel ifra til foreldrene mine siden hun mente det var for alvorlig. har noen tips med hvem jeg kan snakke med?

 • Tutti22 ett år siden #1

  Hei.... selv om helsesykepleieren på skolen din sa ifra til foreldrene dine en gang har hun fortsatt taushetsplikt!!! Du skal kunne snakke med lærere og helsesykepleier om alt, og de skal ha taushets plikt!!! Men noen ganger har de også opplysningsplikt, det vil si at om de er redde for deg, om du for eksempel har tenkt å ta livet ditt, eller skade deg selv på andre måter, er de nødt til å si ifra... jeg snakker selv med helsesøster på skolen min... og har snakket med lærer tidligere... jeg snakkr ikke med lærer nå lengre, for hun avtalte med mamma og de at de skulle holde kontakt, og at de skulle gi beskjed om det var noe, så jeg stoler ikke helt på læreren min lengre, men jeg vet at hun egt har taushets plikt..., så jeg forstår deg litt.... men det er viktig at du snakker med noen voksne om du har det vanskelig, så kan de hjelpe deg!!! Eller prøve i det minste!!! Men om du absolutt ikke vil snakke med de på skolen kan du snakke med røde kors, mental helse ung, alarmtlf, osv:) håper vikrelig du får det bra:) lykke til!!!!

  Hilsen jente 14 år