ForumÅpent tema / Jeg er så sjenert!
 • Jeg er så sjenert!

  Startet av idk egt  7 måneder siden

  Er det noen av dere som har tips til hvordan jeg kan bli mindre sjenert? Jeg skal snart på tur med campingvogna vår. Vi skal bo på campingplass, og jeg har veldig lyst til å bli kjent med noen, kanskje til og med en sommerflørt.

  Men jeg er så sjenert... jeg tørr nesten ikke snakke med folk jeg ikke kjenner, og jeg vil så gjerne endre på det.
  Jeg hadde vert så takknemlig for tips...

  - jente, 03 (14 år)

 • Usikker... 7 måneder siden #1

  Heii
  Jeg er på campingplass gjennom hele sommeren og elsker det. Før var jeg sjenert og snakket ikke med så mange nye, men senere har jeg blitt bedre. Jeg er fortsatt sjenert, men på campingen der jeg er hele sommeren er alle veldig imøtekommende og det er opplegg og alle blir kjent med nye folk. Så camping er veldig bra.

  Det jeg ville gjort var å prøve å hilse på noen eller si hei eller no. Jeg vet ikke.

  Men er det noe som skjer der? For der jeg er skjer det ting, spesielt for ungdommene skjer det mye sosiale ting på kvelden for alle sammen. Er det sånn der?

 • idk egt 7 måneder siden #2

  Takk for tips!

  Jeg skal forresten ha med en venninne så jeg blir ikke helt alene, men jeg har fremdeles lyst til å bli kjent med nye folk. Jeg har ikke så veldig mange venner her hjemme så...

  Jeg er litt usikker om det er noe slik der for jeg har bare hvert der en gang før og da var vi ikke så mye på campingplassen. Vi skal først være to netter på moysanden camping mer enn det har vi ikke bestemt. Jeg vet ikke hvilke andre campingplasser vi skal på.