ForumÅpent tema / Jeg er flau.
 • Jeg er flau.

  Startet av Tristoglei.  ett år siden

  Hallo alle sammen. Jeg har veldig lyst til å dele noe, som jeg ikke har klart å glemme.

  Det skjedde rundt juletida i 2020. Jeg fikk mensen på siste skoledag før juleferien.
  Så hele klassen skulle ha et obligatorisk teams møte den siste dagen. Jeg møtte opp med bustete hår, gamle klær og et veldig dårlig ansikt. Lite visste jeg at vi skulle ta på videokamera, jeg visste heller ikke at det på en måte var en fest, fordi det var ikke nevnt av læreren i det hele tatt. Plutselig sa læreren at vi skulle ta på videokamera. Jeg sa at jeg så forferdelig ut, men alle ignorerte meg, til og med læreren. Jeg tok på videokameraet likevel, men da så jeg at alle hadde på fine klær og hadde fine hår. Jeg følte meg bare veldig usynlig, og følte at ingen hørte meg fra den andre siden.
  Tenk om jeg etter denne hendelsen ikke lenger klarer å si det jeg mener lenger, på grunn av at alle ignorerte meg. Jeg tenkte mye på det som skjedde, og bestemte meg for å skrive ned her for å se om noen opplever det noe av det samme som skjedde med meg. Er det noen her som har opplevd eller opplever noe av det samme?

 • Takknemlig ett år siden #1

  Hei! Jeg har ikke opplevd akkurat helt lik situasjon, men ser at du snakker om det å bli ignorert. Jeg har blitt ignorert en liten stund av de som var mine venninner og det syns jeg var veldig slitsomt og stressende. Syns det er leit at du kom i en sånn situasjon på et teamsmøte. Kanskje neste gang dere har teamsmøte kan du dukke opp i fresh tilstand og ha på den noen fine klær og sånt ;) Det kan nok gjøre at de i klassen ser at det bare var et engangstilfelle det som skjedde før jul og de glemmer nok den hendelsen.
  Klem fra meg

 • Tristoglei. ett år siden #2

  Takk for svaret. Ja jeg tenkte på det og gjorde det du ba om. Jeg tok på fine klær og hadde på fine sko, når jeg var på skolen igår og det føltes bra for meg