ForumÅpent tema / Hva skal jeg gjøre?
 • Hva skal jeg gjøre?

  Startet av KakeJenta  3 måneder siden

  Hei! Jeg trenger hjelp til å finne ut av noe som gjør meg glad, noe som jeg har lyst å holde på med, jeg har på en måte mista gleden i livet. Jeg går på friidrett men etter en jente starta der som mobber meg og gir meg enda dårligere selvtillit enn det jeg har fra før av. Jeg vet jeg bare kan slutte men jeg føler press på å fortsette, bestevenninna mi går der og hun forventer at jeg skal fortsette, hun støtter ikke akkurat meg så veldig og vær gang jeg snakker om hva jeg føler og problemene mine sier hun bare noe som: Vet du hvor lite jeg egentlig bryr meg eller jeg bryr meg ikke. Pappa vil jeg heller ikke skuffe, jeg prøver å snakke med han om hvordan hun jenta som mobber meg er men han sier bare at jeg ska ignorere henne og ikke bry meg. Mamma forstår meg men hun synes ikke jeg burde slutte. Det er ikke så lett); Og jeg gråter nesten vær kveld..

 • TheComfusedPotato 3 måneder siden #1

  ❤️Hei! Kjere deg, du må slutte å tenke på hva andre tenker om deg og ditt liv! Du velger selv om du vil slutte eller ikke og det er bare opp til deg hva du velger! Du går på fri idrett fordi du skal kose deg og ha noe du gleder deg til etter skolen. Om faren din hvirkelig er glad i deg vil han forstå at du ikke vil gjøre det mer...Og herlighet, bestevennen din er ikke bra for deg om hun ikke bryr seg om følelsene dine. Du burde ikke ha en bestevenn som ikke bryr seg om deg! Jeg tenker at du sitter deg ned og snakker med foreldrene dine. Fortell de alt du tenker og føler, fortell de om bestevennen din og at du føler press til å gå der. Solen skinner altid bak skyene og du må vite at alt blir bra til slutt❤️

 • jente_2005 24 dager siden #2

  Ikke bry deg om de andre. Alt foreldrene dine vil er at du skal ha det bra!:) Og hvis du har det bra er foreldrene dine fornøyde. En bestevenn som ikke bryr seg om deg og følelsene dine er ingen god bestevenn. Du må vel bare si ifra til `bestevennen` din og foreldrene dine. Si hva du føler. Og til bestevennen din får du vel bare si at du er lei av at hun skal ha den attituden hver gang du sier hva du føler.