ForumÅpent tema / Har veldig lyst på nettvenn
 • Har veldig lyst på nettvenn

  Startet av Jente062007  7 måneder siden

  Hei, jeg er en jente på 11 år (snart 12) og jeg har veldig lyst på en nettvenn. Jeg har liksom bare lyst til å snakke med noen som ikke kjenner meg i "virkeligheten". Det er bare det at du vet aldri hvem som er der ute. Jeg føler meg veldig ensom og har lyst på noen å snakke med.

  Hilsen en ensom person

 • DenUkjenteJente 7 måneder siden #1

  Hei!

  Jeg er en jente på 12 år (13 denne sommeren!) og jeg vil gjerne snakke med deg! De fleste av venne mine er på Discord og nett- jeg er veeelig nervøs i virkeligheten lol.

  Men tja, litt om jeg (fordi hvorfor ikke 😂)
  Jeg elsker å både tegne og synge. Jeg har en katt som er døds søt! Jeg har mange problemer , men jeg trenger ikke å snakke om dem hvis du ikke vil!

  Uansett, jeg vil gjerne snakke med deg hvis du vil

 • Jente062007 7 måneder siden #2

  Hei, veldig glad får at noen vil snakke med meg!
  Unnskuld at jeg ikke har svart det er bare mye som skjer i livet mitt akkurat nå, håper du forstår.
  Jeg har også mange problemer men ingen å snakke med. Så jeg vil gjerne snakke med deg!

  Vell dette er litt om megselv
  Jeg elsker å danse (har siden jeg var 2) og å tegne. Yndlings maten min er pizza. Jeg elsker farger (selv om jeg fårdemeste går i svart).

  Om ikke så lenge har jeg eksamen i ballet (jeg vet det høres rart ut). Uannsett, eksamen er basically en erfarren danser som ser på deg danse og bedømmer deg. Jeg er litt nervøs men gleder meg også. Jeg er barre red får å glemme øvelsene selvom jeg har tatt eksamen tre ganger før.

  Hilsen jente062007