ForumÅpent tema / Fantasi Kjæreste
 • Fantasi Kjæreste

  Startet av J12haha  9 måneder siden

  hei jeg har hatt en Fantasi- Kjæreste i et halvt år nå og jeg syntes det er litt trist når det bare var en Fantasi.....men det kan jo hende noen som er veldig lik i virkeligheten? Den fantasi Kjæresten betyr så mye for meg og det er det eneste tingen jeg tenker på 24/7 og det er den personen jeg trenger mest i livet. Tror dere jeg vil møte Noen som er veldig lik? Det hadde betydd så mye å få støtte. Det betyr alt. Fantasi Kjæreten min er en jente bare så dere vet det haha❤️ Har møtt mange jenter som er litt like, men ikke helt på det samme trinnet som Fantasi- Kjæresten min. Hadde satt stor pris på støtte, Tips og deres positive meninger om dette. Hva tror dere om denne situasjonen?🥺❤️💕😍 Jeg tror jeg kommer til å møte det jeg lette etter, men det kan ta tid.

 • J12haha 9 måneder siden #1

  Hadde satt pris på svar🥺🥺

 • An2009 6 måneder siden #2

  Beklager litt sent svar J12haha. Jeg tror du kommer til og finne den rette en eller annen gang! Det finnes mange fisker i havet, og du har et liv foran deg. Klem fra An2009

 • hezzzari 6 måneder siden #3

  Du fikk meg til å tenke på meg selv. Da jeg gikk på barneskole hadde jeg en type gutt i hodet med et spesielt utseende. Som du på en eller annen måte kan si "fantasi kjæreste". men det var bare utseende. par måneder begynner det en gutt i klassen som hadde prikk lik det utseende. Og vi ble ganske gode venner, tok føle til og fra skolen alene hele tiden. Det visste seg at han var forelsket i meg. Det var liksom for godt til å være sant. Hvis du skjønner. Vi ble aldri sammen, fordi jeg turte ikke. Og det er jeg glad for at vi ikke ble. Han er absolutt ikke mine type gutt. nå, ca. 6 år senere har han funnet ut av at han er homo.

 • ErHer4Ever 4 måneder siden #4

  Hei, det er fint at noen er like som meg. Jeg har også en fantasi kjæreste!❤️ Og en dag kommer du til og møte din ekte kjærlighet!

  Hilsen jente❤️❤️❤️