ForumÅpent tema / Blackmaila
 • Blackmaila

  Startet av Indigo  2 år siden

  Hei, så for en liten stund siden, (rundt 2016 engang) så var jeg på Omegle. Jeg har alltid vært utrolig dum, og føler at jeg må gjøre det andre tvinger meg til uten å tenke over hva de kan finne på, i dette tilfelle hadde personen filma meg, og når jeg møtte han igjen, sånn helt tilfeldig, så viste han video av meg (der jeg hadde flasha, uansett hvor jækla dumt det høres ut), og jeg ble livredd, også var det en annen gang på Skype der jeg ble lurt av en som utga seg for å være Ian Somerhalder (en som spiller Damon Salvatore på serien The vampire Diaries) og jeg ble overlykkelig da jeg fikk melding av han å sånt, og han er jo gift, men jeg tenkte ikke på det, (dette var rett før jeg skulle på kino med en veninne, så jeg måtte late som om alt var bra) Men uansett, han fikk meg til å gjøre ting, jeg egt visste var galt, men jeg trodde var en annen person. Etter han viste seg selv på kamera, kjente jeg at jeg ble fysisk syk, og kvalm inni meg, jeg har ikke fortalt dette til noen, og har aldri turt fortelle det til moren min. Men ja, etter han viste seg for å være en gammal mann på sikkert sånn 40-50 år, så blackmaila han meg, og sa at dersom jeg ikke gjorde det han sa, så kom han til å legge ut "bilder" av meg. Er fortsatt livredd, og søker opp mitt eget navn i tilfelle det er noe sånn, nakenbilder eller noe der, som jeg egt ikke vil ha der.

 • DenLilleGutten 2 år siden #1

  Heisann Indigo!

  Dette er ingen hyggelig opplevelse! Jeg tror det smarteste her er å kontakte politiet, siden utpressing av mindreårige er et seriøst lovbrudd. Jeg tror også at det er smart å si ifra til foreldre, selv hvis det kan føles flaut eller dumt

  Håper det hjelper :D

 • Indigo 2 år siden #2

  Først, tusen takk for svar! Det hjalp, jeg har en psykolog som jeg har snakka med, men ho sier jo ikke så mye annet enn at det er mange andre som gjør det, skulle gjerne dratt til politiet men jeg tør ikke, ettersom det er flaut, og tør heller ikke si ifra til noen andre.

 • Zebra.com én måned siden #3

  Akkurat det samme skjedde med meg i 2018. Jeg var på Omegle og jeg kledde av meg forran en jente på 15 år mens henne filma unntatt at jeg viste det. Noen dager/ en uke senere møttes vi på Omegle igjen og fant ut at det var en gutt og han trua meg med å legge det ut hvis jeg ikke kledde av meg.