ForumÅpent tema / Til jenter...
 • Til jenter...

  Startet av meg på nett  9 år siden

  Hvordan liker dere at en gutt ser ut?
  Lang slank eller kort? Bruker hår skjele eller ikke? Går i joggebokse på skolen eller ikke? Hvordan syntes du en "kul" gutt skal se ut? Dere kan gjerne skrive andre ting en det jeg har satt opp...

 • Naram 9 år siden #1

  Orginal, ikke tar på seg moten om han ikke liker det, BARE fordi det er inn. Men kler seg etter personligheten også, synes jeg.
  Samma om han er høy eller lav, det har ingenting å si.
  Og joggebukse er helt normalt !
  Og så må han tørre å snakke høyt, eller kanskje dumme seg ut av og til på tull.
  Han må være snill og bry seg om andre folk, en god venn altså :) Ikke en som snakker stygt eller mobber andre !

  Nå føler jeg meg streng (aa"
  hehehe..

 • Cupcake 9 år siden #2

  Bryr meg ikke om klærne, bare det ikke blir sånn at det er jentete, men det brude se bra ut uansett. Han må le mye, men ikke av andre, sånn frekt. Han må være en god venn som man kan bli glad i. Uansett om han banner eller ikke, nesten alle jeg kjenner gjør det uansett O.o Han skal være litt sjarmerende og ha en fin og sær personlighet. Sære folk er i min "You make me happy"-liste. Han skal være selvsikker, og ikke være best. For at jeg skal like han mer, små må han være på min høyde. Og det er et problem når folk sier at jeg og en dverg (jeg er på den alderen gutter er korte og jeg er lang, lengere en jenter også -.-), ..

  Akkuratt nå liker jeg en:
  En gutt på min alder, men han er eldre en meg, går i klassen over. Han bor ikke i nærheten, men jeg bruker å være i min onkel"s hytte, og han bor der, men går på skole ca. 1 time unna mitt hjem. Han er kjempesnill og sær faktisk, og han banner litt. Han røyker noen ganger fordi han har tenkt på noe, som har med røykingen å gjøre. Han liker ikke smaken likevell. Teit. Han er tøff og liker klemmer, og je tror han sikkert ikke bryr seg så mye om utseendet, siden det ikke bor andre barn i nærheten.. Men han har et bra rykte og er flink i matte. Familien min sier vi er "men to be" elns, og det sa dem før jeg ble kjent med han CX

 • Tessha 9 år siden #3

  Hmm... jeg har en stor interesse for gutter med litt langt hår, høye og mørkhårede (er ganske høy selv..), også må de være litt "sære", ikke som alle andre, spesielle! :D Også blir jeg svæææært glad av gitarspillende gutter... Men vet du hva? det viktigste er at han kan smile, og være snill, god, glad og morsom! :) men han må ikke være en fyr som skal liksom gjøre alt for deg, følge etter deg som en hundevalp... det blir fort slitsomt, og ender ikke opp som noe mer en vennskap vanligvis.. gutter som "tøffer" seg, blir fort enten slemme eller overfladiske... det må nok være litt balanse! En Kul gutt er en som er segselv :D rett og slett! "Kule" Klær er ikke så viktig, syns nå jeg, en awsome personlighet holder i masseviiis C: (og når det kommer til gele og voks, osv; så syns jeg litt rufsete stil er kult, og ikke en steinhard piggtrå-sveis ) xD

 • skandycandy 9 år siden #4

  For å vise hva slags gutter jeg liker, skal jeg beskrive "my crush"^^

  Han har lyst brunt hår, rufsete og ganske kort. Han har panneluggen skjøvet til siden, men han bruker ikke hårgele eller noe (det ser hvertfall ikke sånn ut). Han er et halvt hode høyere enn meg (perfekt^^). Han har en slank, veltrent kropp, og når han bruker mørke dongeribukser og stripete svart genser er han dødskjekk!
  Han er morsom, snill og utadvent, akkurat passe selvsikker, og han har kjempemorsom latter :) Han har ikke behov for oppmerksomhet hele tida, og han er rolig. Han er en sånn gutt som mange liker å "erte", og han er veldig kul, fordi han er seg selv!

  He makes my heart skip beats like a scratched cd 3

 • Meg? 9 år siden #5

  jeg ser på gutter som beskyttere. de skal liksom beskytte meg mot...livet ( shit happened, så jeg har fucka syn på alt så må bare unnskylde det) så jeg MÅ ha litt sånn store gutter. helst litt musklete og brei over skuldrene. må ikke ha muskler da. må være større en meg, men det er null broblem egentlig for jeg er ekstremt petite (a) jeg er ganske gammeldagse, liker ikke feminine gutter, MÅ være maskuline :)
  åså på personligheten; jeg vil de skal være ærlige, litt sånn troubled, snill, ikke sånn patetisk jævel som må rakke ned på folk for å føle seg bedre om seg selv. de må forstå meg, og respektere meg. tåle å drite seg litt ut. være til å stole på. so yah, alt det der i en gutt...not real :P men lykke til med og prøve :D

 • Martine222 9 år siden #6

  vær akkuratt deg selv! jenter liker ikke gutter som prøver å være noe annet en det han er. du tenger ikke å gå med buksa langt nedpå knærne for å bli poppis blandt jentene.. det eneste tipset jeg har til deg er ; VÆR DEG SELV! =))

 • iloveu 9 år siden #7

  jeg liker gutter som er helst er høyere enn meg, og ikke kler seg slaskete og møkkete xD det går bra med joggebukse. jeg liker egentlig ikke så godt hårgele det ser litt "over the top" ut noen ganger men noen kler det.
  Og det er ganske lurt å være litt flørtete, jeg blir hvertfall veldig fort forelsket i noen som vise følelsene sine! Men det er ikke lurt å tøffe seg med å mobbe andre eller noe sånt, det er bare teit. De fleste jenter liker vell også gutter som går ann å prate fornuftig med, og ikke bare prater om jenter ed silikonpupper og tvspill:p

 • Sukett 9 år siden #8

  ikke FOR tynn, da er det nesten bedre å være litt lubben. kan godt bruke wax om det ser bedre ut en uten, kommer ann på hårtypen og lengde. en klesstil som ikke er for "slaskete" er bra og dere bør skifte klær minst to ganger i skoleuken. så dere ikke går med samme klerne i mange dager :)))

 • Sukett 9 år siden #9

  ikke FOR tynn, da er det nesten bedre å være litt lubben. kan godt bruke wax om det ser bedre ut en uten, kommer ann på hårtypen og lengde. en klesstil som ikke er for "slaskete" er bra og dere bør skifte klær minst to ganger i skoleuken. så dere ikke går med samme klerne i mange dager :)))

 • -Sunny 9 år siden #10

  Det er ikke en fasit på den perfekte gutten, siden ikke alle jenter har lik smak.
  Vær deg selv, så vill du finne en jente som liker deg for den du er!
  Noen jenter liker lave , noen liker høye. Noen liker kule, noen liker nerder.
  Veldig forskjelig!
  Personlighet er uansett det viktigste. Med å være snil og omtenkso kommer man egntlig ganske langt :)

  Lykke til uansett.
  -Sunny

 • Mawmaw 9 år siden #11

  Langt hår, iallefall halvlang. Helst mørkt hår, sort eller mørkebrunt. Eller sånn crazyfarge som rødt, grønt, turkist, blått osv c:
  Og personlighet teller en god del. Jeg liker gutter som er morsomme og random, og har en god sans for humor, men likevel kan være seriøse noen ganger. Og gitarspillende gutter er digg..
  Men klær er ikke noe sånn spesielt.. jeg er litt glad i de typiske scene/emo/punk stilene til gutter c:
  Og joggebukser er helt greit, det er jo sykt behaglig å gå med osv c:
  Stramme skinnybukser på gutter ser jo bare ille ut noen ganger.. noen kler det faktisk..
  Anyways
  jeg liker sånne gutter som er seg selv, og ikke prøver å være noe/noen annet/andre c: Og "kule" gutter ser jeg egentlig på noe negativt..
  jeg forestiller meg sånne wannabes.. sånne gangster folk og sosser.. ewh..

  anyways; be yourself.

 • tydelig-usynlig 9 år siden #12

  Ultimate gutten:
  Pent ansikt og hår, nettopp stått opp-frisyre,ikke gelè. Slank men litt hint til muskler,eller kraftig bygd. Kul gange/kroppsholdning.
  Fra 160 (min høyde) og opp. Morsom. Flørtete. Men en-jentes gutt. Badboytendenser. Beskyttende. Populær. Renslig i utseende...kjærester jeg har hatt har kunne gått en dag eller to uten å dusje så lenge de pusser tennene og ikke lukter svette. Lukte naturlig godt..nydusja gutt lukter godt, hehe. God i sengen og ikke redd for å si ting rett ut og ta første steg. Klær, alt fra t-skjorte,skjorte,collegegenser,jeans,saggebukse,baggypants. Bare ikke sjabby(skitten/urenslig/uhygenisk)

 • rosahelikopter03 5 år siden #13

  Jeg bryr meg ikke om hvordan gutter ser ute egentlig generelt mennesker. Vi alle er mennesker og burde ikke bli mer verdsatt fordi du ser bra ut! Du er den du er og jeg er sikker på at det er mange som elsker personligheten din :)

 • Katt12 5 år siden #14

  Vær deg selv <3 det er da du er best :) original! gå med det du føler deg komfortabel og fin i, vær snill og litt gentleman mot den spesielle jenta (hvis det er noen da). hvis du er en bra person og utstråler bra bryr ingen i hele verden seg om hva du går med. personlig liker jeg gutter med kort hår uten voks og gutter med langt hår med, men det er ikke viktig, bare du føler deg bra er du god nok <3 vær deg selv, det er det beste

 • Aliana 5 år siden #15

  Personlighet er viktigst!!!
  Men så klart kan jeg skrive hvordan han jeg liker ser ut. Har lest de andre, og det er veldig forskjellig hva jenter liker.
  Men ja, han jeg liker har blondt kort hår, litt pannelugg som han noen ganger har hårgéle i, og noen ganger henger den til sida. Han lukter ikke svette, men ikke spesielt mye parfyme heller, som er dumt for jeg elsker lukten av manneparfyme.... Men ikke for mye.
  Han er helt normalt da det gjelder kropp.
  Han pleier å gå med en helt vanlig genser, og enten ola bukse, svart bukse eller fotball bukse.
  Men som sagt, PERSONLIGHET!

 • Im_a_mess 5 år siden #16

  Hei, jeg synes at det fineste er gutter som enten har lyst/blondt hår eller mørtebrunt hår. Jeg synes det er finest viss de også klipper det litt kort (men ikke skalla, lol) på sidene og litt lenger på toppen og fikser det litt med hårgele. Også liker jeg faktis når gutter bruker trange jeans bare det ikke blir for jentete. Jeg synes også at det er skikkelig fint når gutter bruker addidasbukser eller joggebukser bare de ikke blir for store. Også er det skikkelig fint med gutter i vinrød eller marineblå gensere helst noen som er litt lange.❤️

 • Sunshine!!! 4 år siden #17

  Bryr meg ikke om utsene det er det inni som teller:)

 • rainbowgirl2309 4 år siden #18

  Jeg bryr meg ikke om klærne, men litt om utseende, men mest det på innsiden.
  Men utseende må være søtt.
  Hvis du synes en gutt er søt, så synes du en gutt er søt liksom...
  Men på innside må han være snill, barmhjertig, omsorgsfull og kanskje litt morsom...😆

 • Froggie 4 år siden #19

  Sans for humor og lojal er nok de stikkordene som jeg anser som viktigst. Utseende spiller egentlig ikke en så stor rolle, bare gutten tør å være seg selv.

 • 02hest 4 år siden #20

  En som er seg selv, en som ikke bryr seg om hva andre synes. Og også kan oppfordre meg til å gjøre det samme. Å være seg selv. Hvordan han ser ut har ingen ting p si. Han burde ikke være for sexfoksert og sånt heller, og helst tenke på kvinner som mennesker og ikke sexleketøy, barnepasser eller dum eller noe som helst sånt. Og en som aksepterer deg for den du er ig ikke vil forandre det