ForumÅpent tema / Er jeg gutt eller jente?!
 • Er jeg gutt eller jente?!

  Startet av Aye  5 år siden

  Hei! jeg er en gutt og opplever av og til at jeg føler meg mer jente enn gutt, jeg har en veldig sterk feminine side i meg, liker å gjøre masse jente ting og liker å ha på meg jenteklær (gjør det bare hjemme) men allikevel vil jeg ikke forandre noe i meg og vil være gutt for alltid ... jeg sliter veldig med dette og har det veldig vanskelig i det siste :( men er det bare meg som føler sånn i det hele verden eller er det noen andre sånne!

 • Kaizervirus10101999Kaizervirus10101999 5 år siden #1

  Det er mange andre som føler det sånn. Ikke kall det "sånne" du er normal.
  Lykke til ????

 • Rawr 5 år siden #2

  Velkommen til klubben! Det du beskriver kalles ofte kjønnsskeivhet.

  Du føler deg ikke som bare reint jente eller reint gutt, men det gjør faktisk ikke noe! Kjønn er ikke bare delt i to, for det er folk som føler seg utfor disse to kategoriene, eller i mellom, slik som du tydeligvis gjør. Det at man er kjønnskeiv betyr ikke at man føler seg 50/50 gutt og jente. Jeg personlig føler meg mer som jente i øyeblikket, og ønsker å bruke feminime klær og ha langt hår og bli kalt for "ho/henne/hennes", men jeg ønsker forsatt å ikke ha former (ironisk - jeg har bare gutteklær og frisyre nesten, og er meir formfull enn det som er normalt på min alder). Det er forvirrende og slitsomt.
  Enkelte kjønnsskeive opplever "kroppsdysfori", (du kan søke det opp på nettet), slik som meg, men mange føler seg OK i kroppen sin, slik som du kanskje gjør. Du vil jo ikke forandre kroppen din, ikke sant? Det går fint, det gjør deg ikke mindre jente.

  Du er ikke aleine, det er utallige andre kjønnsskeive mennekser i verdenen! Sjøl kjenner jeg én annen person som er det, men har kommet borti fleire slike mennekser opp gjennom livet mitt.

  Lykke til vidre, og jeg håper du fikk svar på det du ønsket på!

 • awwwwwwww 5 år siden #3

  Jeg fant denne på www.llh.no. Det serjo ut sm det er flere som har det sånn:
  Transperson

  Personer med kjønnsidentitet(er) eller kjønnsuttrykk som bryter med det samfunnet forventer av dem på grunnlag av hvilket kjønn de fikk tildelt ved fødselen. Noen transpersoner er kvinner eller menn, andre er verken menn eller kvinner og noen kategoriserer ikke sin egen kjønnsidentitet. Transperson er som oftest ikke en kjønnsidentitet, men en beskrivende kategori.

  ’Transperson’ er et samlenavn som inkluderer blant annet transvestitter. Trans handler om kjønnsidentitet og kjønnsuttrykk, ikke om seksualitet. Transpersoner kan være skeive, lesbiske, hetero-, bi- eller homofile. Noen transpersoner har medisinsk behov for å modifisere kroppen sin slik at de føler den stemmer med deres identitet.

  Ikke alle mennesker som her er definert inn i transbegrepet ønsker å bli definert som trans. Dette skal respekteres.

 • Aye 5 år siden #4

  Takk for gode kommentarer, bryr meg ikke så mye om hva folk syns noen lenger men som jeg ser det flere steder at gutter som er mer jentete eller bruker fem.ting blir ofte behandlet som homofilere eller ende verre som ladyboy men tanken med kun sex..

 • Trxye 5 år siden #5

  Det finnes mange personer som føler at de er "født i feil kropp" det er helt normalt!
  Du er ikke nødt til å endre kjønn på grunn av dette, men det er jo alltids en mulighet?
  Jeg synes du burde snakke med dine foresatte om hvordan du føler deg, eller kanskje helsesøster på skolen hvis det føles tryggere? Hvis du synes det er skummelt å snakke med foresatte eller helsesøster kan du ringe til kors på halsen. Det er mye lettere å snakke med en person som ikke kan se deg på ordentlig, bare si at du trenger litt trening i å prate om hvordan du har det før du snakker med foresatte eller helsesøster ;)
  Det beste er å bare få det ut, det høres kanskje ut som det vanskeligste alternativet, men etter hvert ser du nok at det er bra å fortelle det!
  Dette er de eneste rådene jeg kan gi, håper det hjelper litt!
  Lykke til!

 • Ukjent. 3 år siden #6

  Hei
  Jeg er også en gutt, og har det akkurat som deg:) Føler meg også som jente i blant og trives med jente klær. Jeg føler meg som jente og gutt

 • Weirdo 3 år siden #7

  Oj! Jeg trodde ikke noen andre følte det samme... Bare at jeg er en jente og trives med å gå i gutte klær XD Noen ganger lurer jeg på om jeg vil være en gutt, men jeg ville ikke byttet noe med meg selv. Takk Aye! Og alle andre som føler det samme. Dere hjalp meg. Selvom det "bare" var over Internett.

 • I_dont_know 3 år siden #8

  jeg er også en gutt inne i meg jeg blir så deppa av å se de kjekke guttene i klassen min.

 • Cgr004 3 år siden #9

  Hvis du var en feminist ville du ikke gitt klær et kjønn!

  Uansett, du er vel kanskje transseksuell tvekjønnet eller noet annet!

 • Cgr004 3 år siden #10

  Hvis du var en feminist ville du ikke gitt klær et kjønn!

  Uansett, du er vel kanskje transseksuell tvekjønnet eller noet annet!

 • DenUkjenteJente ett år siden #11

  Aye! Jeg er i samme båt, men jeg er jente og føler meg litt mer som en gutt! Du kan være trans; en person født i feil kropp. Jeg er personelig ikke sånn, siden jeg liker fortsatt og tenker litt som ei jente. Jeg tror at jeg er begge kjønn, men bare bytter fra ett til det andre fra dag til dag. Uansett, du er ikke alene! Mange andre føler det sånn! Snakk med en voksen, lærer, helsesøster eller annen person på skolen hvis du vil!