Temasider /  Kampanjefilmer / USNAKKA - Kors på halsen kampanje 2021/2022

USNAKKA - Kors på halsen kampanje 2021/2022

Usnakka? Livet er lettere når du har noen å snakke med. Kors på halsen kan snakke med deg opp til 18 år om alt.


USNAKKA er en kampanje fra Kors på Halsen. Her forteller vi flere korte historier om ting som ungdom kan kjenne på, men som kanskje ikke alltid er så lett å snakke om.  

Historiene er fiktive og foregår i en fiktiv ungdomsgjeng. Vennene har ulike ting de står i, som de snakker med Kors på halsen om.

Hensikten med filmene er å senke terskelen for å ta kontakt med Kors på halsen. Kors på halsen er her for deg opp til 18 år, for at du skal kunne lufte ut og snakke om det du vil. Ingenting er for lite og ingenting er for stort. Livet blir lettere hvis du har noen å snakke med.

Se filmene på YouTube.

Reklamebyrået (JCP PRAD) har arbeidet frem idéene, og har sammen med regissør Susanne Falkum Løvik og produksjonsselskapet One Big Happy Family laget filmene. Ungdom fra ekspertpanelet i Kors på halsen og ansatte har hele veien vært tett på prosessen.

Det er penger fra Egmont Fonden stiftelsen som har gitt Kors på halsen muligheten til å produsere disse kampanjefilmene, det er vi veldig glade for. Filmene vil bli brukt til synlighetsarbeid for Kors på halsen i 2021/2022. Vi er veldig fornøyde med filmene og håper du også liker dem. Del dem gjerne hvis du har lyst.

Selv om filmene viser chatsamtaler, er det også mulig å ringe Kors på halsen, sende en mail eller snakke med andre barn og unge på Forumet her på nettsiden vår.

Snakk om alt. Uansett hva det er.

Telefon: 800 333 21

Chat, mail og forum: korspaahalsen.no