Temasider /  Siste nytt / Ti ting du ikke visste... #5 Mailen
Dekorbilde grønn strek

Film 5 - Ingrid om mailen

Ti ting du ikke visste... #5 Mailen

Gjennom hele 2015 deler vi små filmer om tjenesten vår. I juni snakker Ingrid (14) om mailen til Kors på halsen.


I filmene «Ti ting du ikke visste om Kors på halsen», snakker ekspertene våre om noe som er viktig i tjenesten vår, som for eksempel forumet, chatten, frivillighet, temaer dere snakker med oss om osv. I film #5 forteller Ingrid (14) at det noen ganger faktisk er litt lettere å skrive ned tankene sine enn å si dem høyt.

Ingrid om mailen

 

Månedens film - JUNI

Etter at vi fikk nettsiden vår i 2005, og med det åpnet mailen til Kors på halsen, oppdaget vi at veldig mange synes det er lettere å skrive enn å snakke. Vi ser det spesielt når det handler om alvorlige tema, som mobbing, selvskading og selvmordstanker. Mange synes det er tryggere og føles mer anonymt å skrive, enn å snakke med en stemme i andre enden av røret.

Mailen har heller ingen åpningstid, og mange skriver oss på tider av døgnet hvor andre tilbud holder stengt. Det er fint å kunne skrive når tankene presser på som verst – enten du ikke får sove fordi du er stupforelsket, ensom eller ikke har det noe særlig bra.

Har du lyst til å prøve? Logg deg inn på www.korspahalsen.no og mail oss det du har på hjertet. Det er både gratis og anonymt, du kan skrive hele døgnet, og vi sender deg et personlig svar innen 72 timer.

Hjelp oss med å spre filmene!

Vi håper filmene ekspertene våre har laget, på en god måte viser hva vi i Kors på halsen gjør og hjelper med. Liker du filmene, hjelp oss gjerne med å spre dem.

YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=JlbXEeqwrNQ

Facebook: https://www.facebook.com/korspahalsen