Temasider /  Siste nytt / Ti ting du ikke visste om Kors på halsen # 8 Kleine tema
Dekorbilde grønn strek

Ti ting du ikke visste om Kors på halsen # 8 Kleine tema

Victoria (17) forteller at du kan snakke om de kjipeste og mest kleine temaene på Kors på halsen.


Klikk på bildet for å se filmen  

Månedens film - DESEMBER

I filmene «Ti ting du ikke visste om Kors på halsen», snakker ekspertene våre om noe som er viktig i tjenesten vår, som for eksempel forumet, chatten, frivillighet, temaer dere snakker med oss om osv.

I desember er det Victoria (17) i Ekspertpanelet til Kors på halsen som har laget film. Hun forteller om de kleine temaene ungdom snakker om med de frivillige i Kors på halsen.

I ungdomstiden forandrer mye seg. Kroppen, tankene, følelsene... Noe er vanskelig å forholde seg til, andre ting er lett. Noe er lett å snakke om, andre ting er skikkelig kleint.

Har du opplevd noe som gjør deg flau, som du ikke tør å prate om med vennene dine eller andre du kjenner? Da kan det hende at Kors på halsen er stedet for deg. Vi snakker om alt, tåler alt, og på chatten kan vi verken se om du rødmer eller høre at du stotrer.

Hos oss er du helt anonym, og du kan snakke så mange ganger du vil. Så skjærer det seg den førsten gangen, prøv igjen. Hovedsaken er at du prøver, det meste blir bedre om du setter ord på det. Her kan du gjøre det på telefon, mail, forum og chat.

Hjelp oss med å spre filmene!

Vi håper filmene ekspertene våre har laget, på en god måte viser hva vi i Kors på halsen gjør og hjelper med. Liker du filmene, hjelp oss gjerne med å spre dem.

YouTube: https://m.youtube.com/watch?v=J6QJznEht-0
Facebook: https://www.facebook.com/korspahalsen