Temasider /  Sommer og ferietid / Sommer og ferietid

Sommer og ferietid

Om sommeren senkes tempoet, sola skinner mellom regnskurene og det er skolefri. Hva gjør du i sommerferien?


Den beste tiden?

Sommeren er den beste tiden for mange. Kanskje bruker du ferien til å tjene litt ekstra penger, er nyforelska eller bare nyter friheten og slapper av! Men ikke alle gleder seg til sommeren. Noen er ensomme, fulle av allergi eller kjærlighetssorg, mens andre ikke har råd til å dra på ferie.

Sommertips og sommerprat

Uansett hvordan du har det i sommer, håper vi at Kors på halsen kan hjelpe deg med å gjøre den litt lysere. Vi har åpent i hele sommer og sitter klare til å snakke med deg.

I tillegg har vi samlet noen sommertema her på nettsiden. Du får blant annet tips til gratis og billige ting du kan gjøre når du kjeder deg. Du får flørte- og kyssetips, i tilfelle du skulle forelske deg i sommer. Vi har med oppskrifter på is og smoothies, som du kan servere familie og venner, og gir deg en liste over bøker og filmer som er verdt å få med seg. I tillegg får du tips til badevett, solvett og sjøvett.

Del tankene dine på forum!

Mange ting kan være bra om sommeren, og mange ting kan være vanskelig. På forumet kan du tipse og støtte andre. Logg deg inn og del dine sommerminner, tanker og ferietips. Det kan for eksempel være hva du skal gjøre i ferien, den beste boka du har lest, hvordan få seg feriekjæreste, hvordan det er å ha mensen når man bader, en hemmelig oppskrift eller dine topp 10 favorittiskremer! Tenk litt på hvordan det du skriver kan oppleves av andre, og husk at Kors på halsen godkjenner alle innlegg før de legges ut.

Åpningstider i sommer

Om du trenger noen å snakke med, husk at Kors på halsen holder åpent på chat og telefon i hele sommer: Alle dager mellom kl 16-22 (NB! litt kortere enn vanlig). Mail kan du sende hele døgnet, men husk at det kan ta litt lengre tid enn vanlig før du får svar.

 

Vi i Kors på halsen ønsker alle en kjempefin sommer. Vi snakkes!