Temasider /  Kampanjefilmer / Samtaleboksen - Kampanjefilmer 2020/2021

Samtaleboksen - Kampanjefilmer 2020/2021

Uansett hvor du er og hva det er, så er Kors på halsen her og kan snakke med deg opp til 18 år.


Kors på halsen har lenge ønsket å senke terskelen for barn og unge å ta kontakt og vise at Kors på halsen kan snakke med alle barn og unge om absolutt alt, helt anonymt. Det finnes ingen temaer som er for små eller for store å snakke med Kors på halsen om. Vi har nå produsert en rekke filmer som tar for seg akkurat dette.

 

Her kan du se samtaleboksenfilmene på YouTube

Om kampanjen

I november 2020 lanseres filmene som tilhører kampanjen vi har kalt «Samtaleboksen». Kors på halsen ønsker med disse filmene å senke terskelen for barn og unge å ta kontakt og vise frem tjenesten vår. Filmene viser mange forskjellige samtaletemaer og ting barn og unge kan snakke med Kors på halsen om. Vi håper du siter igjen med budskapet om at ingen temaer er for små eller store å snakke med Kors på halsen om.

 

Samtaleboksen-kampanjen består av én hovedfilm, der vi ønsker å løfte frem Kors på halsen som nasjonal tjeneste; Uansett hvor du er og hva det er, så er Kors på halsen her og kan snakke med deg. I tillegg er det laget tre kortere filmer som løfter frem ulike temaer. Disse viser at ingenting er for stort eller for lite til å snakke med Kors på halsen om, og at det kanskje kan hjelpe bare å snakke om det.

 

Kors på halsen sammen med ungdom fra ekspertpanelet har hele veien vært tett på prosessen. Byrået vårt (JCP PRAD) har arbeidet frem idéene, og har sammen med regissør Susanne Falkum Løvik og produksjonsselskapet One Big Happy Family laget filmene.

 

Vi er stolte av å endelig kunne lansere filmene, og håper med dette at enda flere barn og unge får vite om Kors på halsen: Et trygt sted man kan snakke med en voksen om alt, uansett hva det er og hvor i landet man befinner seg.

 

Det er penger fra Egmont Fonden stiftelsen som har gitt Kors på halsen muligheten til å produsere og lansere kampanjefilmer om tjenesten vår i 2020/2021. Det er vi veldig glade for. Filmene vil i første omgang bli lansert på sosiale medier: Som Facebook, Instagram, Snapchat, TikTok og YouTube.

 

Vi håper du også liker dem! Del dem gjerne hvis du har lyst til det😊