Temasider /  Fra ekspertene / Pensjonert fra Ekspertpanelet
Dekorbilde grønn strek

Pensjonert fra Ekspertpanelet

Kors på halsen har et eget ungdomspanel, kalt Ekspertpanelet. Mikkel har blitt pensjonist, fordi han har fylt 18 år.


Her kan du lese om hva "pensjonist Mikkel" har lært i Ekspertpanelet, og hvorfor han anbefaler andre til å bli med.

Jeg heter Mikkel, jeg har vært med i ekspertpanelet siden det ble stiftet og jeg var 16 år. Nå er jeg 18 og slutter derfor i ekspertpanelet. I løpet av mine to år her, har jeg møtt de mest fantastiske menneskene som finnes. Jeg har fått et innsyn i hva vi kan gjøre for å gjøre Norge bedre. Og enda bedre, jeg har kunnet hjelpe til med det! I ekspertpanelet løser vi oppgaver på morsomme måter og man blir virkelig utfordret på et kreativt plan.

Trist å slutte

Det er vemodig å slutte i ekspertpanelet etter to år, men jeg vet at både Kors på halsen og dets ekspertpanel er i de tryggeste hender. Selv om jeg nå er atten, vil jeg ikke nøle med å ringe KpH dersom det skulle være noe, fordi denne organisasjonen er en samling med mennesker som bryr seg litt mer enn de fleste. Jeg håper at det er mange, både jenter og gutter, som vil bli med i ekspertpanelet framover! Og det kan jeg virkelig anbefale! Hvorfor skulle man ikke ville møte opp ca. en gang i måneden og få pizza, venner og Samtidig gjøre Norge til et bedre sted?

Bare etter første samling med ekspertpanelet på nyåret 2012, begynte jeg og tenke. Jeg så rundt meg og jeg så mye feil med samfunnet vi lever i og hva jeg kan gjøre med det. Jeg tenkte mye på ekspertpanelet og tenkte både på hva jeg kan ta med meg inn i organisasjonen, men ikke minst så tenkte jeg på hva jeg kan ta med meg ut til verden fra organisasjonen. Så alle samlingene, har jeg kommet inn med ideer og ting jeg har tenkt på. For så å komme på enda mer når jeg begynner å drøfte emner med de andre i panelet. Når jeg så er ferdig med møte går jeg ut i verden og forteller om Kors på halsen, hva de gjør og hva de kan gjøre for «deg». Mens jeg gjør dette faller det meg inn nye ideer som jeg tar med meg tilbake ved neste samling. Det er en god sirkel.

 

Alle burde bli med

De andre ekspertene har lært minst like mye som meg og de har utrolig mye å bidra med. Jeg vet at de vil ta med seg det de har lært inn i Kors på halsens framtid. Jeg syns alle burde få en slik mulighet som jeg fikk.