Temasider /  Fra ekspertene / Nye medlemmer - og herregud så mange!
Dekorbilde grønn strek

Nye medlemmer - og herregud så mange!

Kors på halsen har et ungdomspanel. Fabian har vært med i panelet i halvannet år. Les hva han har å si om høstens første samling.


Første samlingen var en veldig hyggelig og fin introduksjon til året. Vi fikk nye medlemmener og herregud så mange! Jaja, det er bra med ferskt blod ihvertfall. Vi spiste pizza som vanlig før selve samlingen startet.

Leker og turnusplan

Samlingen begynte selvsagt med leker og så kalt "icebreakers." Det var mange nye folk, så vi brukte en god del tid på å bli kjent. Når de fleste navnene var på plass delte vi oss inn i grupper.

Hvorfor vi delte oss inn, var fordi vi skulle lage hver vår "egg-beholder" som skulle verge egget fra å bli knust etter noen meters fall. Senere fikk vi vite at alle klarte det!

Gruppene gikk deretter inn på hvert sitt rom der de fikk informasjon om Turnusplanen. Turnusplanen gikk ut på at alle fikk måneder der de skulle teste ut forskjellige Kors på Halsen ressurser og gi tilbake melding. Noen fikk Januar neste år, mens andre fikk september nå, så det var ganske spredt.

Gode venner

Alt i alt var det en hyggelig samling og en god start på et godt år sammen i ekspertpanelet. Håper alle gleder seg til neste samling! Ps. Til dere nye, dere kommer garantert til å bli gode venner :P