Temasider /  Siste nytt / Ny film - ring Kors på halsen!
Dekorbilde grønn strek

Ny film - ring Kors på halsen!

Siden 1984 har vi snakket over 1 million ganger med barn og unge fra alle landets kriker og kroker! Nå vil vi ha flere som ringer!


Kors på halsen fyller 30 år i år. Siden oppstarten i 1984 har vi snakket over 1 million ganger med barn og unge fra hele Norges land! Kanskje til og med foreldrene dine ringte da de var små?

Se filmen om telefonen vår: Kors på halsen - Ring oss!

Ring-chat-mail 

​I 30 år har det ringt og ringt på kontorene våre, og etter hvert har dere også fått mulighet til å maile og chatte med oss. Det er noe vi i Kors på halsen er veldig stolte av å ha fått til! Derfor har vi bestemt oss for å feire jubileet vårt i to uker, nærmere bestemt 13-24. oktober. Da skal vi ha fokus på våre flinke frivillige som snakker med dere, og prøve å gjøre telefonnummeret og nettsiden vår enda mer kjent.

Mange vet ikke om oss

Selv om vi har rundet 1 million samtaler, er det fortsatt mange som ikke bruker eller vet om oss. Samtidig vet vi at de aller fleste trenger noen å snakke med innimellom. Og det er ikke alltid man har mulighet eller lyst til å snakke med foreldre, søsken, venner eller lærere. Det viktigste budskapet er derfor er at Kors på halsen er her for alle dere som trenger oss, i den kanalen dere liker best å snakke.

Det er også viktig å si at vi ikke er noen krisetelefon eller et sted du bare kan ta kontakt hvis du har det veldig dårlig. Sånn er det ikke i det hele tatt. Er du hjemme og kjeder deg, trengr å øver på en sang, har et spørsmål du lurer på, skal lage pannekaker men finner ingen oppskrift - da kan du også ringe chatte eller maile oss!

Hjelp oss å spre filmen!

I vår lagde tre fantastiske elever på Sandvika videregående skole, Amalie, Ingrid og Torunn, en superfin reklamefilm for telefonen vår. Hvis du har litt god erfaring med Kors på halsen, så er det supert om du har lyst til å spre den videre. Det kan du gjøre ved enten å

  • Spre den direkte fra YouTube

  • Eller du kan gå inn på Facebooksiden vår og spre filmen derfra.

  

 

Vi er her for deg, søsknene og vennene dine, og alle barn og ungdom som du ikke kjenner.

LIVET ER LETTERE NÅR DU HAR NOEN Å SNAKKE MED!