Temasider /  Siste nytt / Kampanjefilmer 2017
Dekorbilde grønn strek

Kampanjefilmer 2017

Gikk du glipp av reklamekampanjen i 2017? Se de på nytt her, eller for første gang! Filmene er like aktuelle i dag! Del gjerne!


Kors på halsen får mange henvendelser fra barn og unge over hele landet. Vi tror samtidig at mange flere ville hatt glede av å chatte, maile eller ringe Kors på halsen, bare de hadde visst om oss...

I samarbeid med ungdommene i Ekspertpanelet vårt og reklamebyrået Try, har vi laget fem filmer som skal vises i sosiale medier utover våren. Tre av filmene ble lansert som en kampanje på Facebook i mars.

Spesialtilpasset mobil

Det spesielle med disse filmene, er at de er spesialtilpasset mobil og laget i høydeformat. Du inviteres inn i mobileierens verden, og det oppleves som om det skulle skjedd på din egen mobil. Det var det ikke mange som hadde gjort før oss i 2017. Vi er derfor veldig stolte av å være noen av de første som har laget kampanje i dette formatet.

De tre filmene handler om tema som kan være ganske følsomme og vanskelige å snakke om - legning, skjønnhet og det å være normal. Har du ikke sett dem - se dem her (bildene linker til filmene på Youtube). Du kan også se dem på Facebook-siden vår.

Trenger du å snakke med noen etter å ha sett filmene? Husk at vi har åpent alle dager fra kl 14-22. Hos oss kan du snakke om alt!

 

Legning

 

Skjønnhet

Normal