Temasider /  Fra ekspertene / Alvorlig tema, men hyggelig samling
Dekorbilde grønn strek

Alvorlig tema, men hyggelig samling

Instagram og vold i familien var tema på ekspertenes samling. Les om hva Royce og de andre i Ekspertpanelet jobbet med


Som alltid startet samlingen med mat og drikke, unntaket idag var det ble servert baguetter istedenfor pizza. Men det gjorde selvfølgelig ikke noe. Det som virkelig var kjempekoselig, var å møte de andre ekspertene fra forrige samling.

Kors på halsen på Instagram?

Etter masse mat og skravel, hadde vi en liten lek for å friske opp i hverandres navn. Så ble vi delt inn i mindre grupper. Kors På Halsen har nemlig en Instagram-bruker, og trengte tips og tilbakemeldinger om hvordan de skulle bli flinkere innen akkurat det. Det var blant annet om hvordan de skulle få flere følgere, og hva slags bilder de skulle legge ut på brukeren sin. De vurderte også å starte om en konkurranse, så det er bare å følge med!

Alvorlig og lærerrikt tema

Etterpå ble vi delt inn i nye grupper, der vi skulle snakke om et mer seriøst tema. Nemlig vold i nære relasjoner. Mange hadde fine tanker rundt dette temaet som vi delte med hverandre, noe jeg syntes var lærerikt. Selv om temaet i seg selv ikke var så hyggelig, var selve samlingen en fin måte å starte uka med. Og ikke minst superkos å møte de andre ekspertene igjen.